Inspiratie

Rewild Your Life // Een 30-Day Challenge

Er zijn al meerdere momenten geweest in mijn leven dat ik dacht: laat ik eens beginnen aan een leuke, uitdagende 30-Day Challenge! Van de beachbody challenge tot de ‘schrijf-30-dagen-in-je-dagboek-challenge’, allemaal failures, tot ik de Rewild Your Life challenge ontdekte.

WANDELEN HEEFT MIJN LEVEN OP EEN HELE POSITIEVE MANIER VERANDERD

Toen ik een halfjaar geleden een ongeluk kreeg en vervolgens drie maanden rustiger aan moest doen om te revalideren, ben ik begonnen met wandelen, iets dat mijn leven op een hele positieve manier heeft veranderd. Op dat moment kende ik het Rewild Your Life concept nog niet, maar zonder het door te hebben voltooide ik de 30-Day Challenge. Ik kan het dus wel! Weken lang begon ik de dag standaard met een anderhalf-uur durende ochtendwandeling, waardoor ik me fitter, kalmer en gelukkiger begon te voelen. De natuur heeft een helend effect en door in stilte te wandelen, ben je je veel bewuster van je lichaam, je gedachten en de dingen die je voelt.

Rewild Your Life 30-Day Challenge

Dus wil jij ook graag meer buiten zijn? Doe dan mee met de Rewild Your Life Challenge en daag jezelf uit! Het doel van de challenge is 30 dagen lang iedere dag minimaal 30 minuten buiten – in de natuur – doorbrengen. Apparatuur is verboden, dus niet ondertussen appen, je Facebookfeed checken en muziek luisteren, dan telt het niet.

Ik heb deze challenge eigenlijk al – onbewust – gehaald, maar dat betekent niet dat ik het niet nog een keer kan proberen! Connecting with the wilderness is heerlijk en zo’n challenge kan een extra zetje in de rug zijn om het gewoon te doen! Dus daag jezelf uit en ga naar buiten, de natuur in.

Wie doet er met me mee? Ik ben benieuwd!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: