Home,  Inspiratie,  Mindfulness

Pretty Mindful // Een nieuwe website

Herkennen jullie dat lente gevoel: dat je plotseling weer nieuwe energie krijgt, plannen begint te maken en vanuit het niets een inspiratie boost voelt waar je gewoon iets mee moet doen? Nou… dat had ik in maart dus ook. Ik kreeg een idee voor een nieuwe website, zag al helemaal voor me hoe ik hem zou vormgeven en wat voor soort artikelen er bij zouden passen. Een soort joozlifestyle 2.0, maar dan meer van mijzelf. Ik legde een domeinnaam vast, zette de eerste stappen, maar stopte er vervolgens mee. Zonde, ik weet het!

Maar het idee-inspiratie-proces bleef ik houden. Ik kon het niet zomaar loslaten. Daarom besloot ik de afgelopen dagen er weer mee verder te gaan. Nu kan ik vol trots aankondigen dat de nieuwe website – www.prettymindful.nl – bijna af is! Voor wie benieuwd is: neem gerust een kijkje.

De artikelen die op Pretty Mindful zullen verschijnen zullen hetzelfde zijn als op joozlifestyle (ik wil namelijk niet dat al deze blogberichten verloren gaan) maar de nieuwe website zal wel een klein beetje een andere insteek hebben. Ook ben ik van plan heel wat nieuwe ‘happiness, lifestyle & mindfulness’ artikelen te schrijven en wil ik meer nadruk leggen op mijn eigen, persoonlijke zoektocht.

De website is nog een work-in-progress, dus schrik niet als er opeens nieuwe dingen verdwijnen of verschijnen (of als de indeling van de website plotseling weer aangepast wordt). Ik ben benieuwd wat jullie van Pretty Mindful vinden en ik hoop dat jullie dit nieuwe avontuur samen met mij willen aangaan.

Liefs,

Anna

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: