Eten

Lunch hotspot // Bij Hartje Zwolle

_Zwolle heeft zo'n heerlijke ontspannen, ongedwongen sfeer waar ik gek op ben._

Zwolle is echt mijn stad. Niet alleen omdat ik er Journalistiek heb gestudeerd, op kamer heb gewoond en geweldige mensen heb ontmoet, maar ook omdat Zwolle zo’n lekkere ontspannen en ongedwongen sfeer heeft. Ik ben daar echt gek op, en misschien ook wel op het feit dat Zwolle soms net een dorp lijkt. Het was dus grappig dat ik nog nooit bij, Bij Hartje Zwolle – vroeger Loetje aan de Kade – geluncht had!

Samen met een vriendin besloot ik gisteren om even een terrasje te pakken, een latte te drinken en ‘wat hapjes te nemen’, Bij Hartje Zwolle is daar echt perfect voor! Je stelt er namelijk je eigen ontbijt, lunch of brunch samen met allemaal kleine gerechtjes die ongeveer tussen de €2 en €4 kosten (voor alle studenten onder ons ook fijn).

Lunch 2

De bediening legt duidelijk uit hoe het concept werkt en vertelt dat de meeste mensen vaak drie tot vier gerechtjes per persoon bestellen. Dit kun je in één keer bestellen, maar je kunt natuurlijk ook meerdere kleine rondes doen, wat vooral leuk is als je graag – net als ik – lang op het terras zit!

De gerechtjes worden geserveerd op een grote houten plank en zien er echt fantastisch – en schattig – uit, echt om te watertanden! Ze zijn misschien simpel, maar wel onwijs lekker. De liefde straalt er niet alleen van af, je proeft het ook.

Lunch 1

Mijn conclusie? Bij Hartje Zwolle is een hele leuke hotspot waar je absoluut een keer naartoe moet gaan. De kleine gerechtjes zijn lekker en enorm instagramable! En als je gek bent op sushi of tapas, dan ga je dit ook geweldig vinden omdat je zoveel verschillende dingen kunt proeven. Daarnaast vallen de prijzen ook mee, waardoor je niet teveel kwijt bent voor een lunch, brunch of borrel. Een echte aanrader dus!

Good to know: Bij Hartje Zwolle is elke dag open, op maandag en zondag van 11 tot 18,op dinsdag 10 tot 18 en op donderdag t/m zaterdag van 10 tot 20. Je kunt er ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen en op sommige dagen dus ook dineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: